Toimittaja kouri Scarlett Johanssonin rintoja. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson joutui harvinaisen röyhkeään haastatteluun Golden Globe -gaalassa. Häntä suorassa lähetyksessä haastatellut miestoimittaja otti heti haastattelun aluksi tiukan otteen Scarlettin rintojen alta puristellen kädellään.

Käytöksestä hämmentynyt näyttelijä ei ymmärtänyt edes antaa ns. avokämmentä törkeälle miehelle, vaan pelkästään nauroi kourimiselle. Kourimisen loppuessa haastattelu jatkui normaalisti, eikä Johansson ollut moksiskaan. Samainen haastattelija kouri myös muita näyttelijöitä samana iltana.

Katso video tästä!

Scarlett Johansson tähdittää pian ensi-iltansa myös Suomessa saavaa Match Point -elokuvaa. Elokuvan miespääosan esittäjä Jonathan Rhys-Meyers voitti Golden Globe -pystin samaisessa gaalassa.