HIM : Killing Loneliness

Singlet · Stara.fi

Maailmalla mainiosti menestyvän HIM -yhtyeen Dark Light -albumin massiivista linjaa jatkaa levyn tuorein singlelohkaisu Killing Loneliness. Perussoundiltaan kappale menee Join Me -hitin kanssa samoissa tunnelmissa, mutta aivan edellämainitun jättihitin tasoista hookia kappaleesta ei löydy.

Kappaleen hengen muodostaa viulusoundi, jonka ohella tunnelmaa luo tumma piano. Niiden yhteisvaikutuksesta syntyy hienoa tunnelmointia. Yhtyeen uusi positiivisempi soundi kuuluu.

Itse biisi on kieltämättä toimiva, mutta se olisi kaivannut vielä jotain selvää hookia, joka olisi nostanut kappaleen hittilistojen kärkeen. Jotain jää siis puuttumaan. Soundeiltaan biisi on toki levyn kanssa linjassa, eli jenkkityylistä laatukamaa.

Singlellä on mukana myös liveversio Wings Of A Butterfly -hitistä tällä kertaa tosin ”Rip out the wings of a buttefly” -lyriikalla, mikä kuulostaa hyvältä. Mukana on myös liveveto kappaleesta Play Dead.

Pisteet 4/5