Nicole Kidman ja Russell Crowe tähdittävät viimein yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankaan ulkopuolella erittäin hyvät ystävät, australialaiset näyttelijät Nicole Kidman ja Russell Crowe, ovat viimein saaneet mahdollisuuden tehdä töitä yhdessä. Molemmat on kiinnitetty Baz Luhemannin seuraavan elokuvan tähdiksi.

Ystävysten piti kuvata jo aiemmin yhdessä, mutta Eucalyptus -niminen elokuva kaatui huhujen mukaan käsikirjoitusongelmiin.

Ennakkoon tihkuneiden tietojen mukaan elokuva sijoittuu 1930 ja 1940 -luvuille ja se on rakkaustarina. Crowen mukaan elokuvassa nähdään myös ratsastusta ja muhinointia Kidmanin kanssa.

Leffan kuvaukset alkavat toukokuussa näiden kahden Oscar-voittajan kotimaassa Australiassa. Elokuvaa kuvataan kengurumaassa puoli vuotta. Projekti antaa Sydneyssä asuvalle Crowelle mahdollisuuden olla lähellä vaimoaan Danielle Spenceriä, sillä pariskunta saa perheenlisäystä kesäkuussa.

Australian näyttelijäylpeyksiä ei ole nähty vielä koskaan aiemmin samassa elokuvassa.