Angelina Jolie odottaa kaksosia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brad Pittin elämänkumppanin, näyttelijä Angelina Jolien, kerrotaan odottavan kaksosia. 30-vuotias Jolie vahvisti pari viikkoa sitten olevansa raskaana, ja nyt hänen huhutaan odottavan kaksosia hedelmöityshoitojen ansiosta, kertoo brittilehti The Sun.

– Angelina on todella iloinen. Lapsen synnyttäminen Brad Pittille on hänen mielestään arvokas Jumalan lahja, mutta nyt hän uskoo odottavansa kaksosia. Hän on kuin seitsemännessä taivaassa, lähipiiristä paljastettiin lehdelle.

Seksikäs näyttelijä on aina halunnut itselleen suuren perheen. Hänellä on jo nyt kaksi adoptoitua lasta, 4-vuotias Maddox ja 1-vuotias Zahara. Vaikka hän synnyttäisi nyt kaksoset, voi perheen koko kasvaa myös jatkossa.

– Mielestäni kodittomien lasten adoptoiminen on mahtavaa, joten katsotaan kuinka suureksi perheeni kasvaa ajan myötä, Angelina kertoi äskettäin Celebrity Justice -ohjelman haastattelussa.