Barrymore harrasti seksiä oopperan vessassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Drew Barrymoren poikaystävä, Strokes-yhtyeen rumpali Fabrizio Moretti, paljasti äskettäin Jane -lehden haastattelussa pariskunnan intiimejä salaisuuksia. Kysyttäessä heidän erikoisimpia rakastelupaikkojaan Moretti vastasi lehdelle auliisti.

– Olemme harrastaneet seksiä vain jokin aikaa sitten New Yorkissa, oopperan wc-tiloissa. Menimme katsomaan La Bohemea, ja se oli todella tylsä. Päätimme mennä naistenhuoneeseen ja jäimme siitä vielä kiinni. Se oli todella noloa.

– Mikäli olisimme menneet miestenhuoneeseen, joku olisi kuullut puuhamme ja sanonut vain ”Hyvä jätkä!”. Olimme kuitenkin naistenhuoneessa ja kuulimme sisään saapuneen vanhan naisen kikattavan. Emme voineet enää pidätellä nauruamme, Moretti kertoi.

Turvamies saapui nopeasti paikalle ja ajoi pariskunnan pois.