Rockin Da North : Vapaapudotus

Singlet · Stara.fi

Hiphop-ryhmä Rockin Da North on ottanut uudella Vapaapudotus -singlellään irtioton perinteisestä hiphop-soundista. Askel tehdään nyt rockimpaan suuntaan. Kyseistä genreä edustavat sinkulla vierailevat To/Die/For -yhtyeen Jape ja Flylown Luke sekä Collarbonen Tumppi.

Biisi rikkoo hieman totuttuja rajoja, mutta muuten se ei tarjoa kuulijalle mitään uutta. Itse asiassa kappale on yllättävän kuivaa peruskauraa, eikä kaivattua hookia löytynyt ainakaan parin kuuntelukerran jälkeen. Musiikillisesti Vapaapudotus on tylsä raina, jota ei kykene kuuntelemaan paria kertaa enempää.

Parasta kappaleessa on vierailijoiden osuudet, jotka toimivat välttävästi. Mikäli heille kirjoitettu kappale olisi ollut edes hieman parempi, olisi tästä voinut saada jonkinasteisen hitin. Nyt kuulija jää hamuamaan cd-soittimesta seuraavan kappaleen namikkaa. Kuraa.

Jos sinkulta haetaan jotain positiivista, niin se pieni jyvänen löytyy kappaleen akustisesta versiosta.

Pisteet 1/5