Avril Lavigne aikoo supermalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi uutisoi tammikuun alussa, että kanadalainen poppari Avril Lavigne on siirtynyt merkittömistä poikatyttö-vaatteista kalliisiin design-merkkituotteisiin á la Chanel ja Gucci. Nyt tähän muutokseen on löytynyt syy.

Avrilin muutos naisellisempaan suuntaan liittynee vahvasti hänen uuteen uraansa mallina. Avril on nimittäin allekirjoittanut sopimuksen Elizabeth Jaggerin maineikkaan Ford-mallitoimiston kanssa. Jatkossa Avril tähyilee siis mainosmaailman suuntaan mallin ammatissa.

– Haluaisin tehdä todella kauniita mainoksia, joissa mainostetaan luksustuotteita. Kun selailen alan lehtiä ja niiden mainoksia, ajattelen usein, että en ole 180 senttiä pitkä, mutta tiedän pystyväni niihin kuviin, Avril kertoi Harper’s Magazinelle

– Minusta tuntuu nykyisin aiempaa naisellisemmalta. Panostan hiuksiini, meikkeihini ja imagooni. Olen hiukan kuten 2000-luvun Twiggy, Avril viittaa tunnettuun malliin, Avril kertoi jo alkuvuodesta.