Lindsay Lohan jälleen sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan on saanut siipeensä viime aikoina enemmän kuin tarpeeksi. Hän joutui tammikuun alussa Miamissa sairaalahoitoon vaikean astmakohtauksen takia ja on jälleen joutunut kiidätetyksi sairaalaan.

Lindsay Lohan joutui perjantaina sairaalaan, kun hän oli saanut haavan hajonneesta teekupista. Laulaja Bryan Adamsin asunnolla sattuneen onnettomuuden seurauksena Lindsay sai kymmenen tikkiä.

– Lindsay oli menossa ylös portaita kantaen teekuppia. Hän oli tullut juuri suihkusta, joten hän oli vielä märkä ja liukastui siksi portaissa. Kädessä ollut teekuppi lensi ilmaan, hajosi ja yksi sirpale teki haavan Lindsayn ihoon, hänen äitinsä Dina Lohan kertoi Star -lehdelle.

Lehti ei kertonut miksi Lindsay oli suihkussa Bryan Adamsin asunnolla.