Juanes : La Camisa Negra

Singlet · Stara.fi

Latinomaailmassa jo pitkään supertähden asemassa ollut Juanes yrittää nyt valloittaa myös maailmalla. 12 Latin Grammylla ja seitsemällä Latin Billboard –pystillä palkittu tähti on myynyt urallaan noin viisi miljoonaa albumia.

Nyt Juanes on julkaissut kolmannen albuminsa Mi Sangre, jolta lohkaistaan ensimmäisenä single La Camisa Negra.

Kappale on menevää latinosettiä, joka saa lantiot liikkeelle myös Suomessa ja muualla Euroopassa. Perinteisestä latinohitistä kappale eroaa terävämmällä biitillään ja tempollaan, joten sitä on helppo tanssia myös ilman salsan tai latinon peruskurssia.

La Camisa Negra toimii kiitettävästi tanssilattialla, vaikka siinä ei olekaan energiaa muiden suurien latinohittien tapaan. Biisin voima on kuitenkin erikoisessa melodiassa ja kertosäkeessä, joka vie mukanaan jo ensimmäisestä kuuntelukerrasta.

Kappale jakaa mielipiteitä, sillä se on monien mielestä todella ärsyttävä pakkaus, mutta naispuoliset tanssijat täyttävät sen aikana tanssilattian äärimmilleen.

Pisteet 3/5