Bass´n Helen : Varjojen maa

Singlet · Stara.fi

Kotimainen Bass´n Helen on noussut viime aikoina useille soittolistoille Varjojen maa -kappaleellaan. Viisikon kappale on rauhallista rockpaahtoa, joka ei kuitenkaan erotu kovinkaan selvästi parin viime vuoden kotimaisesta tarjonnasta.

Itse kappale on toimiva melankolinen paketti kaipuuta ja tummaa soundia. Parin minuutin kohdalla kuultava väliosa toimii mainiosti vedenjakajana. Kertosäe on hieman tylsä, mutta melodialtaan kelpo tavaraa, ja se jääkin soimaan muutaman kuuntelukerran jälkeen mukavasti päähän.

En näe kappaleessa juuri normaalia kotimaista rock-balladia suurempaa hittipotentiaalia, vaikka kappale soikin tällä hetkellä hyvin radioissa. Sinkku nostaa kuitenkin mielenkiintoa yhtyeen muita julkaisuja kohtaan, joten siinä mielessä tämä on tärkeä julkaisu.

Pisteet 4/5