Paris Hilton jauhopommin uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirien lemmikki Paris Hilton joutui äskettäin turkistarhauksen vastustajien hyökkäyksen kohteeksi. Hän sai ystävineen niskaansa pussillisen valkoista jauhoa, kun he olivat saapumassa muotinäytöksen jatkoille.

Kolmikko oli aiemmin päivällä ollut katsomassa turkismuotinäytöstä, jossa Paris oli mallina. Isku toteutettiin, kun he poseerasivat valokuvaajille. Paris Hilton, Julien Macdonald ja puoliksi suomalainen Camilla al-Fayed saivat kaikki ylleen suuren määrän jauhoa.

– He olivat juuri nousseet autosta ja poseerasivat kuvaajille, kun nainen tuli kuvaajien takaa ja tyhjensi pussillisen jauhoa heidän päälleen. Julien sai eniten jauhoa ylleen. Paris sai vain vähän, eikä hän pysynyt lopettamaan nauramista tapauksen jälkeen, silminnäkijä kertoi Daily Star -lehdelle.

Iskun takana oli PETA, jonka edustajan mukaan kaikki kolme naista käyttävät turkkeja. Ryhmä oli tyytyväinen saavutukseensa. Julkkisten jauhottaminen onkin paljon luontoystävällisempää kuin tappajaminkkien vapauttaminen ja sitä kautta viattomien pieneläinten tappaminen.