Uusi James Bond loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -leffan vastoinkäymiset jatkuvat yhä. Vasta viime viikolla leffaan saatiin viimein kiinnitettyä Bondin vihollista ja naisseuralaista esittävät näyttelijät. Nyt ongelmissa on vuorostaan pääosaa esittävä uusi James Bond, eli Daniel Craig.

Daniel Craig sai nenilleen jo kuvausten ensimmäisessä taistelukohtauksessa. Napakan nyrkiniskun tuloksena hän menetti kaksi etuhammastaan. Vauriot olivat niin vakavia, että hammaslääkäri Rod McNeil jouduttiin lennättämään Britanniasta leffan kuvauspaikalle Prahaan.

– Daniel oli kuvaamassa, kun hän sai iskun kasvoihinsa. Hän kääntyi välittömästi pois pidellen kasvojaan. Veri alkoi kuitenkin valua hänen sormiensa välistä. Se oli kauheaa. Onneksi tämä onnettomuus ei vaikuta elokuvan kuvauksiin. Hän voi pian palata töihin, vaikka joutuukin pitämään iensuojaa, jotta hänen hampaansa näyttäisivät hyvältä, kuvausryhmän jäsen kertoi Sunday Mirrorille.