Matti Nykänen palasi keikoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkihyppääjänä tunnetuksi tullut Matti Nykänen esiintyi pitkästä aikaa julkisesti 7.päivää -lehden syntymäpäiväjuhlissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Nykänen esitti juhlissa viisi kappaletta. Kyseessä oli miehen ”uuden tulemisen” toinen keikka.

Nykänen saapui esikuntineen paikalle suoraan Nokialta, missä käytiin aiemmin päivällä oikeutta Nykäsen Mervi Tapolaan kohdistuneesta pahoinpitelystä. Ehdonalaisessa tapahtuma-aikaan ollut Nykänen voi joutua tapauksen johdosta takaisin vankilaan.

Nahkatakkiin ja farkkuihin pukeutunut Nykänen esitti tilaisuudessa uuden levynsä kappaleita. Toisena kappaleena hän esitti osuvasti lähihistoriaansa liittyvän kappaleen Häkkilintu, joka oli kevyttä discopoljentoista rockia.

Rakastellaan tämä yö kappale oli Matin mukaan omaelämänkerrallinen viisu. Keikka huipentui Nykäsen kuolemattomaan lausahdukseen ja levyn nimikkobiisiin Ehkä otin ehkä en.

Matti Nykäsen seuraava albumi julkaistaan ensi keskiviikkona.