Täydellisten naisten alushousuja varastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut Täydelliset naiset -televisiosarja kiinnostaa nykyisin myös varkaita. Sarjan näyttelijät ovat kauhistuneet, kun sarjan pauloissa olevat fanit ovat varastaneet kuvauspaikalta naisnäyttelijöiden alushousuja.

Alushousuja on kadonnut kuvauspaikoilta teille tietämättömille. Innokkaat fanit ovat tarjonneet rahaa myös sarjassa vilahtaville näyttelijöille, jotta nämä varastaisivat alushousuja ja muuta rekvisiittaa sarjan kuvauksista.

– Mies ei häpeillyt yhtään pyyntöään. Kukaan ei tiedä oliko hän vain fani vai välittäjä, joka halusi tehdä rahaa. Teri, Eva ja muut tytöt olivat kauhuissaan, sillä he ovat huolissaan tällaista perversseistä, eräs näyttelijä kertoi News Of The World -lehdelle.

Jatkossa sarjan tuottajat säilyttävät näyttelijöiden intiimejä varusteita visusti lukkojen takana.