Janet Jackson määrättiin laihdutuskuurille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson on kasvanut viime vuosina henkisen kasvun lisäksi myös ruumiillisesti. Kuvat kovasti lihoneesta Janetista ovat komistaneet maailmalla juorulehtiä jo kuukausien ajan, ja nyt asia on huomioitu viimein myös tähden omassa piirissä.

Janetin levy-yhtiö on määrännyt tähden pudottamaan nopeasti painoaan tai edessä on potkut levy-yhtiöstä. Janetin hyvässä nosteessa ollut suosio teki mahalaskun, kun hän vilautti rintaansa vuoden 2004 Super Bowl -finaalissa. Samoihin aikoihin julkaistu albumi Damita Jo osoittautui myös flopiksi.

Suosion hiipumisen myötä Janet haki apua ruoasta. Nyt naisen elopaino on noussut sellaisiin lukemiin, että hänen levy-yhtiönsä on palkannut Janetille henkilökohtaisen kunto-ohjaajan, jotta tähti saataisiin taas edustuskuntoon.

– Janetilla oli todella huono vuosi. Hänen uusi albuminsa on aika hyvä, mutta levy-yhtiön mukaan sitä ei voi markkinoida ennen kuin Janet on saatu takaisin kuntoon, joten he ovat palkanneet kunto-ohjaajan ja määränneet Janetin dieetille. Hänen pitää pudottaa ainakin 20 kiloa, lähde paljasti PageSix.comille.

Janetin lähipiirin mukaan tähden lihominen on normaalia, eikä siitä ole tarvetta huolestua.

– Janet lihoo aina, kun ei tee mitään, mutta pudottaa painonsa kuitenkin ennen levyn markkinoinnin aloittamista. Hän pitää kyllä huolen tärkeistä asioista, ystävä kertoi lehdelle.