Discotähden huumepidätys Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon noussut discotähti George Michael pidätettiin sunnuntaina aamuyöllä Lontoon keskustassa huumausaineiden hallussapidosta epäiltynä.

Hän jäi kiinni, kun huolestunut ohikulkija soitti poliisin herättämään kuljettajan paikalla torkkunutta artistia. Hyde Parkin liepeiltä löytynyt poppari pidätettiin välittömästi ja vietiin lähimmälle poliisiasemalle, sillä hänen autostaan löydettiin kaksi kannabis-pakettia.

Putkasta aamuyhdeksältä päässyttä George Michaelia ei nähty ajavan autolla, joten häntä ei voida syyttää rattijuopumuksesta. Hän tulee kuitenkin saamaan syytteen huumausaineiden hallussapidosta.

Viime vuoden marraskuussa George Michael tunnusti lehdistölle, että kannabisriippuvuus on hänen elämänsä suurin virhe. Michael tuli tutuksi 80-luvulla toimineesta Wham! -yhtyeestä, jonka hittejä ovat mm. Wake Me Up Before You Go Go, Last Christmas ja Careless Whisper. Myös soolouralla hän on työstänyt lukuisia kansainvälisiä hittejä.