Eminem laihduttaa Slim Shadyksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on liittynyt laihduttavien artistien joukkoon. Slim Shady -nimellä uransa alkuaikoina tunnetuksi tullut tähti on saanut vuosien varrella keskivartaloonsa lisäkiloja ja haluaa nyt päästä ylimääräisestä massasta eroon ollakseen taas ”Slim Shady”.

Eminem teki laihdutuspäätöksen nähtyään pönäköityneen olemuksensa Grammy-gaalassa kuvatussa materiaalissa.

– En voinut uskoa että näytin siltä. En näyttänyt lainkaan itseltäni, Eminem tuskaili.

Urakkaa varten Eminem on palkannut itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajan ja luvannut suunnata kuntosalille. Kunto-ohjaajan palkkio on huimat 14.000 euroa kuukaudessa, joten tuloksiakin on odotettavissa.

Kunto-ohjaaja on sama, joka patistaa Janet Jacksonia laihduttamaan. Levy-yhtiö ilmoitti äskettäin, että Janet Jacksonin tulee pudottaa painoaan tai hänen syyskuulle ajoittuvaa albumiaan ei julkaista.