Technicolour-yhtyeen podcast Starassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockyhtye Technicolour on liittynyt suomalaisartistien edelläkävijöiden joukkoon. Yhtye aloitti eilen oman podcast-lähetyksensä Stara.fi -verkkojulkaisussa. Parhaillaan kiertueella oleva Technicolour raottaa kuulijoilleen kiertue-elämän esirippua ja antaa faneille mahdollisuuden saada ennenkuulemattomia tunnelmapaloja tien päältä.

Viihdelehti Stara.fi on Suomessa podcastien edelläkävijä ja aloitti ensimmäisenä kaupalliset podcast-lähetykset. Toimitettujen Stara.fi podcastien lisäksi useat yhtyeet ja artistit tekevät julkaisussa omia podcast-lähetyksiään. Tällä hetkellä mukana ovat mm. Ilkka Jääskeläinen, Jane-yhtye, Technicolour sekä ruotsalainen poptähti Amy Diamond.

Ensimmäinen suomalainen podcasteja tuottanut yhtye oli HIM, joka tuotti viime vuonna lähetyksiä Los Angelesista tuoreimman albuminsa nauhoituksista.

Podcast on radio-ohjelman kaltainen ohjelmavirta, jonka uudet jaksot latautuvat automaattisesti tietokoneelle ja kannettavaan soittimeen. Podcast-virta tarvitsee tilata vain kerran ja ohjelmia voi kuunnella mm. iTunes ja iPodder -ohjelmilla. Lisätietoja podcast-ohjelmien tilaamiseen löytyy tästä.

Mikäli sinulla on tietokoneellasi iTunes, voit tilata podcastit yksinkertaisesti klikkaamalla tästä ja valitsemalla ”Subscribe”.