LL Cool J feat. Jennifer Lopez : Control Myself

Singlet · Stara.fi

Hiphop-legenda LL Cool J on ollut jo pidemmän aikaa hissukseen hittirintamalla. Viimeisin singlehitti Hush on toki vain reilun vuoden takaa, mutta sekään ei täyttänyt tanssilattioita, kuten Phenomenon teki vuonna 1997.

Uudella Control Myself -sinkulla vierailee latinotähti Jennifer Lopez. Kappaleen on tuottanut Jermaine Dupri. Mukana on lainaus Afrika Bambaataan Looking For The Perfect Beat -kappaleesta.

Itse biisi on keskinkertaista tusinatavaraa. Alan viisuissa tarvittavaa munaa ei ole mukana juuri lainkaan. Ladies Love Cool Jamesin flow on vanhaa tuttua ja laadukasta kauraa. Se ei kuitenkaan riitä pelastamaan muuten kovin tylsää raitaa.

Jennifer Lopez olisi voinut olla mukana hieman suuremmalla osuudella, sillä nyt JLo vastaa lähinnä taustalaulusta ja ähkimisestä. Hänen parhaita puoliaan ei ole juurikaan hyödynnetty ja siksi megatähden tilalla olisi voinut olla lähes kuka tahansa feattaaja.

Control Myself on kieltämättä hienoinen pettymys, sillä LL Cool J:n soisi taas löytävän itselleen hittikamaa. Kaikesta edellämainitusta huolimatta kappale saattaa toimia tanssilattialla kelvollisesti, jos yleisö on tavallista enemmän r&b-orientoitunutta. Polvi siis nousee.

Pisteet 2/5