Paris Hilton sai lähestymiskiellon ja porttikiellon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton on kokenut rankan viikon. Sunnuntai-iltana järjestetyn Oscar-gaalan jälkeen hän joutui tyytymään murusiin, kun häntä ei kutsuttu illan tärkeimpiin juhliin, Vanity Fair -lehden Oscar-jatkoille.

Beverly Hillsin Morton’s -ravintolassa järjestetyssä juhlassa oli paikalla noin 500 Hollywoodin kuuminta nimeä, kuten Madonna, Teri Hatcher, Nicole Kidman, Heath Ledger, Joaquin Phoenix, Jennifer Aniston ja Jennifer Lopez. Mukana olivat myös Parisin nykyiset vihamiehet Nicole Richie ja Mischa Barton.

Lehden päätoimittaja Graydon Carter oli siirtänyt Paris Hiltonin mustalle listalle, eikä hän siis ollut tervetullut juhlimaan viihdemaailman kerman kanssa. Carter ei suostunut kertomaan syytä Parisin hyllyttämiseen.

– Paris kuka??? Häntä ei koskaan tulla kutsumaan juhliin, joita minä isännöin, hän totesi lyhyesti.

Juhlien lisäksi Parisilla menee juuri nyt huonosti myös leivättömän pöydän ääressä. Hänet määrättiin lähestymiskieltoon promoottori Brian Quintanin osalta. Paris ei voi jatkossa enää ottaa osaa kaikkiin juhliin, jossa Quintana on mukana, sillä oikeuden päätöksen mukaan Parisin tulee olla ”sosiaalisissa tilaisuuksissa” vähintään kymmenen metrin päässä Brianista.

Seuraavan kerran Hilton suuntaa oikeuteen viimeistään syyskuussa, kun hän joutuu vastaamaan herjaussyytöksiin.