Mikko Leppilampi : Salaisuus

Singlet · Stara.fi

Näyttelijä Mikko Leppilampi tekee nyt avauksen myös artistiuran puolelle. Valkokankaan hittirooleista tunnetuksi tulleen tähden ensimmäinen singlejulkaisu on Salaisuus, joka on lohkaistu miehen soololevyltä. Esikoisalbumi julkaistaan 10. toukokuuta.

Salaisuus on pop-slovari, jonka voima piilee erityisesti kertosäkeessä. Kertosäkeen alku on omaperäinen ja kokonaisuutena tunnelmallinen ja voimakas. Biisiä huomaa hyräilevänsä pitkään jo ensikuuntelun jälkeen. Se on yleensä merkki jonkin asteisesta hitistä.

Leri Leskinen ja Kustaa Kurikkala ovat työstäneet Mikon kanssa erittäin toimivan esikoissinglen, joka antaa odottaa positiivista yllätystä soololevyn suhteen. Ainakin ensimmäisen singlen perusteella näyttää siltä, että Mikko onnistuu siinä missä todella moni on epäonnistunut. Nimittäin näyttelijänuran laajentamisessa artistiuran puolelle.

Pisteet 4/5