Reese Whitherspoon kieltäytyi levytyssopimuksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin arvostetuimman Oscar-pystin parhaasta naispääosasta saanut Reese Witherspoon ei halua jatkaa artistiuralla, vaikka pysti tulikin Walk The Line -elokuvasta, joka liittyy läheisesti musiikkiin.

June Carterin roolia laulaneelle ja näytelleelle Witherspoonille tarjottiin elokuvan menestyksen myötä levytyssopimuksia, joiden tuloksena olisi julkaistu country & western -tyylinen albumi. Tähti kuitenkin kieltäytyi tarjouksista.

– Elokuvan menestyksen jälkeen sain lukuisia puheluita country-levy-yhtiöiltä, jotka tarjosivat levytyssopimusta. Vastasin tarjouksiin kuitenkin kieltävästi, sillä en halua tehdä sitä enää uudelleen. Ehkä juuri siksi, että se oli minulle kovin haasteellista.

– Pystyin toki tekemään sen pienessä studiossa, mutta kun menimme esiintymään tuhansien ihmisten eteen, niin se oli kerta kaikkiaan hirveää. Kauheaa, Witherspoon muisteli.

Seuraavaksi Reese Witherspoon nähdään elokuvassa Penelope. Sen jälkeen hän näyttelee elokuvissa Sport Widow ja Bunny Lake Is Missing, jotka odottavat molemmat kuvausten alkamista.