Battlefield 2142 taistelee tulevaisuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan Battlefield -sotapelisarjan seuraava uusi osa sijoittuu reilusti tulevaisuuteen. Battlefield 2142 kertoo ihmiskunnan selviämistaistelusta jääkauden kynnyksellä. Electronic Arts ja ruotsalaisyritys Digital Illusions julkistivat suunnitelmansa pelistä eilen illalla.

Jääkausi on tulossa, ja vielä sulat maa-alueet täyttyvät jäätä pakenevista ihmisistä. Pelaaja joutuu valitsemaan puolensa, kun kaksi viimeistä suurvaltaa käyvät ehkä ihmiskunnan viimeiseen taistoon. Vastakkain ovat Euroopan Unioni ja Aasian koalitio. Sotaa käydään luonnollisesti hi tech -aseilla ja kulkuneuvoilla.

Taivaalla ujeltavat futuristiset lentokoneet ja maassa viljellään kauhua massiivisilla sotakoneilla. Näihin välineisiin tehoavat vain EMP-aseet, jotka lamauttavat elektroniikan.

Ennakkotietojen mukaan peli julkaistaan PC:lle jo ensi syksynä.