Keanu Reevesin Playboy-haastattelu suututti naiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Keanu Reeves on suututtanut kotiväkivaltaa vastustavan naisryhmän Yhdysvalloissa toteamalla Playboy-lehden haastattelussa, että jotkut naiset pitävät rajusta seksistä.

Reeves heitti kommenttinsa kertoessaan, kuinka vaikeaa oli näytellä raiskausta Hilary Swankin kanssa elokuvassa The Gift.

– Opin samalla, että jotkut naiset eivät pane sitä pahakseen. Niin kauhealta kuin se kuulostaakin, Reeves totesi.

Nyt Women Against Domestic Violence -ryhmittymä on noussut Reevesiä vastaan ilmoittaen, että näyttelijän kommentti sai heidät suorastaan voimaan pahoin.

– En voi uskoa, että hän kykenisi edes ajattelemaan, että olisi hyväksyttävää sanoa noin, ryhmän johtaja Melissa Rimmel kertoi.

– Uskon, että hän sanoi sen ohimennen, mutta todella moni nainen joutuu seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joka päivä oman kumppaninsa taholta. He eivät halua sitä eivätkä pidä siitä.

Beirutissa, Libanonissa, syntynyt Keanu Reeves nähdään tämän vuoden aikana valkokankaalla muun muassa elokuvissa A Scanner Darkly, The Lake House ja Fishing For Moonlight. Basisti Reeves kävi keikalla Suomessa Dogstar-yhtyeensä kanssa 90-luvun puolivälissä.