Sharon Osbourne kieltäytyi elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen äiti Sharon Osbourne on kieltäytynyt elokuvasta, joka olisi kertonut hänen oman elämäntarinansa. Sharon olisi saanut Extreme-kirjaansa perustuvasta elokuvasta peräti 8,5 miljoonan euron palkkion.

Summa nousi korkeaksi, koska kaksi Hollywoodin elokuvastudiota kävivät suoranaista huutokauppaa kirjan elokuvasopimuksesta tarjoten toinen toistaan suurempia summia. Osbourne päätti kuitenkin, ettei ole vielä valmis kirjan elokuvaversioon.

– Kirja oli vaikea kirjoittaa ja minusta tuntuu, että se riittää tällä erää, Osbourne kertoi Sunday Mirrorille.

Sharon käsittelee kirjassaan luonnollisesti myös hänen rokkarimiehensä elämää. Tästä syystä Ozzy Osbourne ei ole lukenut kirjaa lainkaan eikä luonnollisesti halua kirjasta elokuvaa.