The Rasmus : Shot

Singlet · Stara.fi

Kotimainen listajyrä The Rasmus julkaisi äskettäin vielä uuden singlen Hide From The Sun -albumiltaan. Singlen nimibiisi Shot on tutun kepeää rasmustelua tarttuvalla kertosäkeellä ja massiivisella soundillaan.

Levyn aloitusraita ei kuitenkaan ole takuuvarma hitti, mutta on soinut mukavasti radioaalloilla. Muutaman kuuntelukerran jälkeen kappale jäi kuitenkin mukavasti nakuttamaan takaraivoon, joten hittipotentiaalia löytyy ainakin hiukan.

Koska levyn nimikappale on tuttu jo albumilta, singlellä julkaistaan myös livevedot Keep Your Heart Broken ja Shot -biiseistä. Ensinmainitun soundi menee pahasti puuroksi varsinkin kertosäkeessä, mutta Shot soundaa keskinkertaisesti livenä. Livevetojen miksaus olisi voitu hoitaa paremminkin.

Sinkulla on mukana myös akustinen versio Open My Eyed -kappaleesta. Se peittoaa livebiisit helposti. Uusi single on todellisille The Rasmus -faneille melkeinpä pakko-ostos, mutta muut pärjäävät hyvin albumilla.

Pisteet 3/5