Eminem eroaa jälleen vaimostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminemin on-off-avioliitto on jälleen ohi. Nyt Eminem, oikealta nimeltään Marshall Bruce Mathers III, on hakenut jo toisen kerran eroa vaimostaan Kimberlystä – alle kolmen kuukauden avioliiton jälkeen.

Pariskunta meni ensimmäisen kerran naimisiin vuonna 1999, kun Eminemin ura oli vasta alkuvaiheessa. He jättivät kuitenkin eropaperit hieman yli vuoden avioliiton jälkeen ja erosivat vuonna 2001. Sen jälkeen Kim on istunut neljän kuukauden vankilatuomion muun muassa huumeiden hallussapidosta.

Eminem ja hänen kouluaikainen ihastuksensa Kimberly avioituivat kuitenkin uudelleen viime talvena hiphop-tähden kosittua. Nyt Amerikoista kantautuneiden tietojen mukaan Eminem on hakenut toistamiseen avioeroa. Tieto vahvistettiin Detroitin viranomaisten taholta.