Eminemin ystävä ammuttiin Detroitissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista juuri kantautuneiden tietojen mukaan detroitilainen hiphop-tähti Proof on ammuttu varhain tänä aamuna kotikaupungissaan.

7 Action News -televisiokanavan mukaan rapparin kuolemaan johtanut ampuminen tapahtui koillis-Detroitissa pahamaineisella 8 Mile Roadilla sijaitsevalla Triple C Clubilla. Alue on tuttu myös 8 Mile -elokuvasta, jonka pääosassa nähtiin hiphop-tähti Eminem.

Toinen surmansa saaneista oli Eminemin hyvänä ystävänä tunnettu hiphop-tähti Proof, joka toimi äskettäin myös Eminemin bestmanina tämän häissä. Proof oli myös maineikkaan D12 -ryhmän perustaja. Hän nosti Eminemin aikanaan tähdeksi ottamalla valkoisen rapparin mukaan keikoilleen.

32-vuotias Proof, oikealta nimeltään Deshaun Holton, todettiin kuolleeksi Conner Creekin sairaalassa. Hänet tunnettiin kovatasoisena battle-hiphopin osaajana, joka pieksi verbaalisesti kenet tahansa haastajan.

Tuoreimpien tietojen mukaan samaisessa välikohtauksessa ammuttu 35-vuotias mies on edelleen hengissä ja sairaalahoidossa. Poliisi tutkii parhaillaan tapahtumapaikkaa, eikä surmaajasta saati motiiveista ole vielä tietoa.