Lindsay Lohan näyttelee tiskijukkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan nähdään pian valkokankaalla tiskijukan roolissa. Viime kuussa dj-keikalla käväisseen Lohanin roolihahmo perustuu Samantha Ronsoniin, joka on Yhdysvalloissa hyvin tunnettu nais-dj ja artisti. Leffa kertoo 28-vuotiaan Ronsonin elämästä ja urasta.

Lindsay on innoissaan uudesta roolistaan ja haluaakin nyt opetella soittamaan levyjä ammattimaisesti, jotta hänen suorituksensa näyttäisi mahdollisimman aidolta.

– Minusta hän on todella lahjakas. Mitä hän ikinä päättää tehdä, hän tulee menestymään. Jos hän kertoisi huomenna rakentavansa kaupungin mereen, pyytäisin vain keikkakutsua avajaisiin, Samantha Ronson kehui Lohania.

Ronson ja Lohan ovat tuttuja jo siviilielämästä, sillä he ovat toistensa parhaita ystäviä. Ystäväpiiriin kuuluu vielä Nicole Richie. Samanthan veli on maineikas tiskijukka Mark Ronson, jonka ystäviin lukeutuu puolestaan Dj AM, jota Lindsay taannoin deittaili. Pieni piiri siis pyörii…