N.Y. Times: Lordi näyttää Freddy Kruegerilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinnostus Suomen Euroviisuedustajaa Lordia kohtaan kasvaa maailmalla entisestään. Viime viikolla Lordi oli arvostetun International Herald Tribunen kannessa ja nyt yhtye on päässyt yhden maailman arvostetuimman päivälehden, The New York Timesin sivuille.

Pitkässä artikkelissa Lordi kuvaillaan Freddy Kruegerin näköiseksi hirviöksi ja siinä käsitellään Lordin Suomessa ja Kreikassa aiheuttamaa viisukohua ja yhtyeen liittämistä uskontoon, saatananpalvontaan ja jopa agenttitoimintaan.

Lisäksi mainitaan myös presidentti Tarja Haloselle suunnattu toivomus käyttää eräänlaista veto-oikeutta, jotta Lordin tilalle viisuihin saataisiin tavallinen humppa-artisti. The New York Times lainaa myös suomalaisen lehden blogia, jossa kirjoittaja kertoo jättävänsä Suomen, jos Lordi voittaa Euroviisut.

Lue lehden juttu tästä!

Kuuntele Lordin podcast-haastattelu tästä!