Leonardo DiCaprio loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio loukkaantui perjantaina lievästi The Blood Diamond -elokuvan kuvauksissa Mosambiqissä. Hänet kiidätettiin kuvauksista lentokoneella Etelä-Afrikassa sijaitsevaan sairaalaan lääkärin tarkastettavaksi.

Elokuvan tiedottaja Robert Harris kertoi uutistoimisto Reutersille, että elokuvan päätähti selvisi tapauksesta lievin vammoin. Juoksemassa ollut DiCaprio vietiin sairaalaan vain tarkastettavaksi ja hän pääsi palaamaan takaisin kahden tunnin sairaalassa olon jälkeen.

Tiedottaja tai sairaala eivät ole vahvistaneet onnettomuuden tarkempaa luonnetta. Ilmeisesti hän teloi kaaduttuaan polvensa. The Blood Diamond saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden aikana.

Joidenkin lähteiden mukaan Leonardo kuljetettiin sairaalaan helikopterilla, kun toisen uutisoivat hänen liikkuneen lentokoneella.