David Copperfield hämäsi aseelliset ryöstäjät taikuudella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kiistatta kuuluisin taikuri David Copperfield koki sunnuntaina elämänsä järkytyksen, kun hänet ja kaksi hänen seurassaan ollutta naispuolista assistenttia ryöstettiin West Palm Beachilla, Floridassa.

Ryöstö tapahtui, kun kolmikko oli palaamassa lounaan jälkeen takaisin kiertuebussilleen. Ohi ajaneesta mustasta autosta nousseet kaksi miestä osoittivat heitä aseilla ja vaativat rahoja ja muuta arvo-omaisuutta itselleen.

Poliisin mukaan ryöstäjät saivat naisilta saaliikseen noin 500 dollaria, 200 euroa, matkapuhelimen, passin ja lentoliput. Multimiljonäärinä tunnetulta Copperfieldiltä ei ryöstäjille herunut mitään. Hän käänsi taskunsa nurinpäin näyttääkseen, ettei hänellä ollut mitään mukanaan.

Katoamistempuistaan tunnettu Copperfield todisti olevansa myös siviilissä kylmähermoinen ja ammattitaitoinen, sillä poliisin saavuttua paikalle hän näytti taskuissaan olevan paljon tavaraa, kuten matkapuhelin, lompakko ja passi. Hän onnistui kuitenkin hämäämään ryöstäjät taikuudellaan.

– Sitä voisi kutsua vaikkapa käänteiseksi taskuvarkaudeksi, Copperfield totesi Palm Beach Post -lehdelle.

Ryöstetyksi tullut kolmikko sai ryöstäjien auton rekisterinumeron muistiin ja sen perusteella poliisi sai ryöstäjät nopeasti kiinni. Tapauksesta pidätettiin neljä teini-ikäistä nuorta, jotka saavat syytteen aseellisesta ryöstöstä, uutistoimisto AP kertoi. Ryöstösaalis saatiin myös takaisin.

David Copperfield on parhaillaan pitkällä 50 kaupungin An Intimate Evening of Grand Illusion -kiertueella.