Anssi Kela etsii uusia formulatähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-tähtenä paremmin tunnettu vauhdikas Anssi Kela palaa välivuoden jälkeen formulan rattiin. Hän osallistuu Koiranen Bros. Motorsportin autolla 13.5. alkavaan Formula 3 –luokan SM-sarjaan.

Ajotehtäviin valmistautuessaan Anssi on päättänyt tempaista suomalaisen rata-autoilun hyväksi järjestämällä valtakunnallisen kykyjenetsimiskilpailun, jolla pyritään löytämään uusia lahjakkuuksia ja tähtiä radoille. Anssi kertoo kilpailun taustoista seuraavaa:

– Formulan ajaminen on pikkupojasta lähtien ollut Suuri Unelmani. Silti ilman menestymistä musiikissa ja sen tuomaa julkisuutta minua ei varmaankaan olisi koskaan formulan ratissa nähty. Tulin lajiin lähes suoraan pystymetsästä, taustalla oli vain harrastusmielessä ajettua kartingia, Anssi Kela kertoo.

– Sain kuitenkin median avulla tilaisuuden antaa näytön Suomessa ammattimaisesti toimivassa F3-tallissa. Onnistuin vakuuttamaan tiimin kyvyistäni. Unelmasta tuli totta.

– Nyt haluan tarjota samanlaisen mahdollisuuden moottoriurheilusta ja ajamisesta aidosti ja tosissaan kiinnostuneelle harrastajalle – siksi kilpailu, joka kantaa nimeä Anssi Kela F3 Challege. Yhdessä Koiranen Bros. Motorsportin kanssa etsimme suomalaisilta karting-sisäradoilta piileviä kykyjä ja tulevaisuuden tähtiä oikean formulan rattiin.

Anssi Kela F3 Challenge käynnistyy toukokuun alussa.