Scarlett Johansson haluaisi arkeologiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Scarlett Johansson ei ole kovin huolestunut elokuvauransa tulevaisuudesta. Jos hyvin käynnistynyt ura menee myöhemmin niin sanotusti kiville, hän haluaa vaihtaa alaa ja ryhtyä arkeologiksi.

Match Point ja The Island -leffoistakin tuttu tähti on kiinnostunut varsinkin Egyptin historiallisista mysteereistä.

– Jos en tekisi elokuvia, olisi arkeologi ja etsisin fossiileja. Rakastan esihistoriallista Egyptiä. Pitäisin kivien tutkimisesta yli 40 asteen helteessä, Scarlett Johansson kertoo.

Tuskin maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu tähti kuitenkaan päätyy arkeologiksi, sillä hän on tällä hetkellä elokuvamaailman kuumimpia nimiä. Pelkästään kuluvan vuoden aikana hänet nähdään peräti kolmessa elokuvassa; Scoop, The Black Dahlia ja The Prestige. Ensi vuonna luvassa on niin ikään kolme elokuvaa.