Lindsay Lohan löysi sängystä toisen naisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan koki aikamoisen järkytyksen, kun hän meni äskettäin ystävänsä ohjaaja Brett Ratnerin asunnolle. Makuuhuoneesta löytyi nimittäin Ratnerin lisäksi romanialaismalli Alina Puscau.

– Alina hyppäsi sängystä kuin ammuttuna ja he alkoivat kirkua toisilleen. Sitten he siirtyivät riitelemään olohuoneeseen ja sieltä pihalle Brettin jäädessä makuuhuoneeseen. Lindsay huusi Alinalle, että voisi hoitaa hänelle karkotuksen maasta, lähde kertoi Pagesix.comille.

Ratner ei ollut ilmeisesti kertonut Lindsaylle, että hänellä oli tyttöystävä. Seurauksena oli äänekäs ”kissatappelu” ohjaajan kotona. Lohan oli ystävystynyt Ratnerin kanssa kevään aikana ja Lindsay päätti yllättää miehen yllätysvisiitillä, kun Ratner ei ollut vastannut Lindsayn puheluihin.

– Brett ei ollut kertonut Lindsaylle, että hänellä oli tyttöystävä. Hän oli kuitenkin antanut Lindsaylle asuntonsa ovikoodin, joten Lindsay pääsi tulemaan paikalle koska tahansa. Brett on 37-vuotias mies ja Lindsay 19-vuotias tyttö. Lindsay deittailee nykyisin Keira Knightleyn ex-miestä Jamie Dormania ja hän halusi olla vain ystävä Brettin kanssa.