Lindsay Lohan vei Paris Hiltonin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton erosi aiemmin tällä viikolla poikaystävästään, miljoonaperijä Stavros Niarchosista. Nyt Yhdysvalloissa spekuloidaan eron todellisia syitä, sillä Stavros bongattiin juhlimassa näyttelijä-artisti Lindsay Lohanin seurassa kolme päivää ennen pariskunnan eroilmoitusta.

Los Angelesissa sijaitsevassa Elements -klubissa viihtyneet Lindsay Lohan ja Stavros Niarchos nähtiin yhdessä vain tunteja sen jälkeen, kun Paris oli lähtenyt matkalle Australiaan, Life & Style -lehti kertoo. Lohan ja Niarchos nauttivat yhdessä drinkkejä ja tanssivat villisti.

– Lindsay ei voinut pitää näppejään erossa Stavrosista. Välillä hänen kätensä oli miehen paidan alla, klubin henkilökunta kertoi lehdelle. Vain kolme päivää myöhemmin tieto Parisin ja Stavrosin erosta levisi julkisuuteen. Stavrosin nähtiin samana iltana myös poistumassa Lindsayn hotellihuoneesta.

Hilton oli ensin murtunut erosta, mutta löysi rinnalleen parissa päivässä urheilutähti Matt Leinartin.