Anthony Kiedis lopetti naisseikkailut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäänä naistenmiehenä tunnettu Red Hot Chili Peppers -yhtyeen keulahahmo Anthony Kiedis on kertonut nsisseikkailujensa olevan viimein ohi ja olevansa valmis avioliittoon.

43-vuotias rocktähti on valloittanut vuosien varrella myös useita julkkisnaisia, joista tunnetuin on ehkä supermalli Heidi Klum. Kiedis huomasi olevansa valmis avioliittoon vasta kaksi kuukautta sitten, kun hänen silloinen tyttöystävänsä jätti rocktähden.

– Nyt minusta tuntuu, että haluaisin mennä naimisiin ja perustaa perheen. Enemmän kuin koskaan aikaisemmin. En aiemmin uskonut tuntevani näin. Kaksi kuukautta sitten oli kuin pommi olisi räjähtänyt sisälläni. Erosin naisesta, josta todella pidin. Silloin aloin miettiä, miksi erosimme ja huomasin sen johtuneen minusta ja erityisesti siitä, että haluan asioita, joita minulla ei ole, Kiedis kertoi FemaleFirstille.

– Haluni kuitenkin katosivat, kun huomasin tiedostavani niiden kontrolloivan elämääni. Enää en usko, että ruoho on muualla vihreämpää.

Huomattuaan asian Kiedis meni tyttöystävänsä luokse ja pyysi häntä antamaan suhteelle uuden mahdollisuuden. Nyt hän uskoo menevänsä pian naimisiin ja perustavansa perheen.