Sopranos-tähti kolaroi skootterilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Sopranos -televisiosarjan tunnetuin tähti, näyttelijä James Gandolfini, on joutunut moottoripyöräonnettomuuteen. Hän törmäsi skootterillaan taksiin New Yorkin Sohossa.

Tony Sopranon roolia sarjassa näyttelevä Gandolfini lensi kolarissa pois skootterinsa päältä ja makasi sen jälkeen muutaman minuutin maassa kunnes kykeni nousemaan ylös.

– Hän vapisi. Muutama mies meni auttamaan häntä ja nostamaan hänen skootteriaan pystyyn, silminnäkijä Jason O’Malley kertoi New York Post-lehdelle.

Gandolfini sai nopeasti koottua itsensä ja hän ilmoitti paikalle saapuneille ihmisille olevansa kunnossa. Näyttelijä lainasi ohikulkijan puhelinta ja soitti avustajansa noutamaan vaurioituneen skootterin paikalta. Hän itse poistui kolaripaikalta taksilla.

– James Gandolfini on kunnossa ja hänen skootterinsa on korjattavana. Hän ei tarvinnut lääkärin apua, HBO -televisiokanavan tiedottaja Angela Tarantino kertoi medialle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat