Lindsay sai 720.000 euron hotellilaskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan asui osan viime vuodesta Hollywoodin kalleimpiin kuuluvassa Chateau Marmont -hotellissa. Yllätys oli silti melkoinen, kun tuli lopulta laskun aika.

19-vuotias Lindsay sai nimittäin asumisestaan huiman 720.000 euron suuruisen laskun. Lopulta selvisi, että Lindsay ei todellisuudessa viettänyt hotellissa montaakaan yötä, vaan hän piti luksusluokan huonetta itsellään siltä varalta, että sattuisi piipahtamaan Los Angelesissa.

– Hän halusi pitää huonetta varattuna, mutta se oli todellista rahan ja ajan tuhlausta. Hänen kirjanpitäjänsä oli raivoissaan, koska Lindsay ei ymmärtänyt tehneensä näin valtavan laskun, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Mean Girls ja Riemukupla -elokuvien tähti saa nykyisin noin viisi miljoonaa euroa elokuvasta. Silti summa on tähdelle tuntuva. Hintaan ei vielä sisältynyt niin sanottu minibaari, jossa esimerkiksi Cristal-shampanja maksaa noin 450 euroa pullo. Lisäksi hotellin autonkuljettajan päivähinta on 550 euroa.