Lost-sarjan päätös shokeeraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -sarjan Yhdysvalloissa parhaillaan esitettävä tuotantokausi saa parin viikon kuluttua shokeeraavan loppuhuipennuksen. Yksi sarjan luojista, ohjaaja J.J. Abrams, on paljastanut fanien yllättyvän toden teolla.

– Tämän tuotantokauden Lost-sarjan loppuhuipennus heittää edellisen kauden päätöksen laidan yli. Siitä tulee uskomaton huipennus, hän kertoi Scifi.com -julkaisulle.

– Tulette näkemään mitä tapahtuu, mutta voin kertoa, että suurinta osaa siitä on rakennettu jo kauden alusta saakka. Se ei tule kuin salama kirkkaalta taivaalta, mutta siitä tulee kuitenkin kaikkien aikojen loppuhuipennus, Abrahams hehkutti.

J.J. Abrams ei ole itse ollut hetkeen mukaan Lost-sarjan tiimissä, kun hänet kiinnitettiin Mission Impossible 3 -elokuvan ohjaajaksi. Tästä syystä hän kertoo itsekin yllättyneen kauden viimeisestä jaksosta.

Live Together, Die Alone -niminen jakso nähdään Yhdysvalloissa 24. toukokuuta.