Stella : Puolet sinusta

Singlet · Stara.fi

Joensuulainen Stella kuuluu tämän vuoden kuumimpiin kotimaisiin pop-yhtyeisiin. Nyt julkaistaan yhtyeen Pelkääjän paikalla -albumin toinen single Puolet sinusta, joka jatkaa edeltäjänsä Totuuden henki -viisun kanssa pääosin samoilla linjoilla.

Kasarivaikutteinen ”ksylofoni-osaston” soundi kuulostaa heti alussa mukavalta ja tuo kappaleen taustaan väriä. Ensimmäisen säkeistön aikana kuulija ehtii jo miettiä, että onko tämä nyt tässä? Alku on nimittäin totuttua tylsempi. Onneksi pian päästään kuitenkin tuttuun Stella-tyyliin, kun kertosäe rävähtää käyntiin.

Jälleen kerran kertsin melodia on Stellan vahvoja puolia. Se on tässäkin kappaleessa todella toimiva paketti, jota parantaa vielä Marian vokaalit. Muilta osin kappale on kotimaisen popin keskitasoa. Säkeistöt jäävät turhan kauas kertosäkeen fiiliksestä.

Loppupuolelta löytyvä skittasoolo ja sen jälkeinen kaunis breikki nostavat fiilistä mukavasti. Puolet sinusta ei ole yhtyeen tuotannon parhaimmistoa, mutta silti leppoisa popralli.

Pisteet 3/5