Martti Vainaa & Sallitut Aineet : Pelimies 2006

Singlet · Stara.fi

Viime kesän kuumin kesähitti julkaistaan nyt uudelleen vuoden 2006 versiona. Uusi versio on soundeiltaan selvästi rauhallisempi. Taustalla pyörii konebiitti (tai ainakin looppi) ja päälle on kasattu jonkin verran uutta tavaraa. Lopputulos kulkee jossain nykypopin ja 90-luvun alun Raptorien ja Hausmyllyjen väimaastossa.

Biisin monipuoliset kitarakikkailut kuulostavat hauskoilta, mutta niitä on viljelty hiukan turhan monipuolisella kädellä. Varsinkin Kill Bill -kitara kuulostaa enemmän koomiselta kuin toimivalta. Myös energiapula vaivaa eikä tarvittavaa draivia löydy.

Alkuperäinen versio on siis edelleen selvästi parempi ja vuoden 2006 versio toimii lähinnä limudiscoissa ja opiskelijakemuissa, jossa on kyllästytty alkuperäiseen. Biisi itsessään on edelleen after-ski bilemestojen selkeä ykköshitti.

Pisteet 2/5