Scarlett Johansson ei riisu edes miljoonista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson haluaa päästä eroon seksikkäästä imagostaan. Äskettäin hänelle tarjottiin hulppeaa viiden miljoonan dollarin palkkiota riisuutumisesta L’Orealin kampanjan mainokseen.

Johansson kieltäytyi kuitenkin kosmetiikkayrityksen tarjouksesta. Hänellä on yrityksen kanssa tiukka sopimus, jossa hän voi itse määritellä rajat esiintymisilleen. Tässä tapauksessa Scarlett sai viimeisen sanan, ja vaatteet pysyivät yllä miljoonista huolimatta.

– Hänellä oli hieman ongelmia edellisen mainoksensa kanssa, jossa mainostettiin vartalorasvaa. Siitä tuli niin sanotusti kuumat paikat, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Scarlett Johansson on menestynyt erityisen hyvin tämän vuoden aikana järjestetyissä äänestyksissä. Hänet valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Tänä vuonna hän oli saman äänestyksen kolmas.