Christina Aguilera alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera tullaan näkemään alastonkuvissa seuravassa GQ-lehden numerossa. Lehden kesäkuun numeron kannessa nähdään nimittäin alaston Aguilera, joka makoilee valkoisen lakanan päällä.

Sensuellien kuvien ottaminen kesti useita tunteja, sillä niissä haettiin inspiraatiota Marilyn Monroen samankaltaisista kuvista.

Naistähdet ilmiriidassa

Samaan aikaan naispopparit Christina Aguilera ja Mariah Carey ovat suivaantuneet toisilleen ja käyvät nyt median välityksellä kiivasta sanasotaa. Access Hollywoodin mukaan sanasota alkoi, kun Aguilera totesi GQ-lehdessä, ettei Carey ole ollut hänen mielestään koskaan cool.

– Tapasimme juhlissa ja Mariah oli juovuksissa. Hänellä oli vain hyvin halveksivia mielipiteitä minusta, mutta se oli silloin kun hänellä oli hermoromahdus, Aguilera kertoi lehdelle.

Mariah Carey vastasi Aguileralle Access Hollywoodin kautta.

– Toivoin, että Christina on nyt paremmassa paikassa kuin viimeksi tavatessamme. Silloin hän tuli kutsumatta juhliini ja käyttäytyi sopimattomasti. Oli ennakoitavissa, että hän käyttäisi minun nimeäni omaan markkinointiinsa. Annan hänelle sen anteeksi ja rukoilen hänen puolestaan, Mariah sivalsi.

Juuri uuden levynsä julkaissut Aguilera vastasi puolestaan ettei halunnut suututtaa Mariahia lausunnoillaan, jotka oli irroitettu asiayhteydestä. Hän kertoi lisäksi arvostavansa kovasti Careyn saavutuksia.