Paris Hiltonin miesystävä lyttäsi Lindsayn. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton päätyi muutamia päiviä sitten pieneen välikohtaukseen Lindsay Lohanin kanssa Los Angelesissa sijaitsevassa yökerhossa. Viime yönä Paris antoi Lindsaylle takaisin korkojen kera – tosin miesystävänsä suulla.

Paparazzien piirittämä seurue oli matkalla yökerhoon, kun Parisin miesystävä Brandon Davis suivaantui ja alkoi haukkua Lindsay Lohania lähes kaikilla mahdollisilla sanakäänteillä. Paris tyytyi nauramaan purkaukselle sydämensä kyllyydestä.

– Lindsay Lohanilla on haisevin ja hikisin oranssi *****, jonka kukaan on koskaan nähnyt. En ole nähnyt sitä, mutta hän haluaisi että näkisin. Hänen tavaransa haisee ripulille. Kukaan ei halua ***** häntä, Brandon lateli.

Haukkuminen jatkui Parisin ja Brandonin poistuessa ravintolasta autolleen.

– Olisitko sinä Lindsayn kanssa? Isäsi on kuumempi kuin hän. Hän on seitsemän miljoonan arvoinen, eli todella köyhä. Hän asuu motellissa New Yorkissa. Se on kuvottavaa. Hänen alapäästään tulee pisamia, miljardööri Marvis Davisin poika huusi kameroille.

Tämän jälkeen Paris ja Brandon kaasuttelivat paikalta Parisin Bentley-urheiluautolla.

Katso koko video tästä!