Lordin siviilikuvan julkaisseelle lehdelle vaaditaan boikottia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyt myös suomalainen Seiska-lehti on julkaissut kannessaan suuren kasvokuvan Mr. Lordista ilman maskeja. ”Hän on Lordi!” -otsikoitu juttu on saanut Lordin fanit raivostumaan.

Lordi itse pyysi maanantaina medioita pidättäytymään siviilikuviensa julkaisusta.

– Minulla on pyyntö, että ette lähtisi tuhoamaan tätä meidän duunia ja imagon kulmakiveä. Se voi tuntua teistä pelleilyltä, mutta se pelleily toi Euroviisuvoiton Suomeen. Olisi kiva voida käyttää koiria ulkona rauhassa, Mr. Lordi pyysi lehdistötilaisuudessaan.

Lordin fanit vaativat nyt www.boikotoikaaseiskaa.tk -verkkosivullaan boikottia Seiskaa vastaan ja pyytävät lehden tilaajia perumaan tilauksensa. Myös Adressit.com sivustolla on julkaistu boikottia kannattava adressi.

Myös Aamulehti ja Hämeen Sanomat ovat julkaisseet saman kuvan lehdissään tällä viikolla. Uutinen oli Aamulehdessä puettu uutiseksi Bild-lehden julkaisemasta kuvasta, mutta Seiskan tapaan myöskään Aamulehti ei kunnioittanut toiminnallaan Lordin toivetta olla julkaisematta yhtyeen jäsenten siviilikuvia.

Ainakin Hämeen Sanomien keskustelupalsta on täyttynyt lukijoiden raivoisasta palauteryöpystä.