Rappari The Game pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, pidätettiin lauantaina sen jälkeen, kun Kalifornian poliisi oli pysäyttänyt hänen autonsa. Artistin hallusta löydettiin nimittäin luvaton ase.

The Gamen ohjastama Bentley-loistoauto pysäytettiin iltayhdeksältä Burbankin alueella, koska autosta puuttui rekisterilvet. Vaaralliseksi aseeksi katsottiin nyrkkirauta, jonka hallussapito yleisellä paikalla tai esimerkiksi autossa on kielletty myös Suomessa.

Artisti päästettiin myöhemmin vapaaksi 20.000 dollarin takuusummaa vastaan, AllHipHop.com uutisoi. Tapausta käsitellään oikeudessa kuukauden sisällä.

The Game oli nyt tekemisissä poliisin kanssa jo toistamiseen parin kuukauden sisällä. Huhtikuun alussa hänestä annettiin pidätysmääräys Pohjois-Carolinassa, kun hän ei saapunut oikeudenkäyntiin, jossa hän oli itse syytettynä.