Katso julkaisee uusia Lordi-kuvia! Seiska pyytää anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

7.päivää -lehti on pyytänyt viimein julkisesti anteeksi Lordin siviilikuvien julkaisua päätoimittaja Eeva-Helena Jokitaipaleen avoimella kirjeellä, joka on julkaistu lehden verkkosivuilla.

Kirjeessä päätoimittaja pahoittelee kuvien aiheuttamaa mielipahaa ja lupaa olla jatkossa julkaisematta minkäänlaisia yksityiskuvia yhdestäkään Lordi-yhtyeen jäsenestä vastoin heidän tahtoaan. Lisäksi Jokitaipale toivottaa Lordille ja faneille riemukasta kansanjuhlaa.

Katso-lehti puolestaan julkaisee uudessa numerossaan uusia siviilikuvia muista Lordi -yhtyeen takaa löytyvistä henkilöistä otsikolla ”Katso paljastaa Lordit! – Hän on Kita!”. Lehden päätoimittaja Heli Kettunen pahoittelee kuvien julkaisua jo lehden julkaisupäivänä.

Katso-lehti pyytää anteeksi Lordi-yhtyeeltä ja heidän faneiltaan aiheuttamaansa mielipahaa. Katso lupaa, että jatkossa emme julkaise yksityiskuvia yhdestäkään yhtyeen jäsenestä ilman maskia, Kettunen kirjoittaa lehden verkkosivuilla. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, kun kuvat ovat päätyneet lehden sivuille.

Seiska ja Katso ovat molemmat tanskalaisen Aller-lehtikonsernin julkaisuja. Molempien lehtien verkkosivut ovat parhaillaan alhaalla. Helsingin Sanomien mukaan iltapäiväksi suunnitellaan mielenosoitusta 7.päivää-lehden toimituksen edustalle.

PÄIVITYS 28.5.2006 KELLO 21.00:

Seiska on ulottanut anteeksipyyntönsä myös television puolelle. Ainakin MTV3-kanavalla pyörii lyhyt mainos, jossa on Lordin kuva ja teksti ”Anteeksi Lordi!”.