Gwyneth oli tuhota Coldplay-yhtyeen uudet kappaleet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin ja hänen yhtyeensä selvisi säikähdyksellä tilanteesta, jolla olisi voinut olla kalliit seuraukset. Hänen näyttelijävaimonsa Gwyneth Paltrow nimittäin rikkoin Chrisin tietokoneen ja oli samalla tuhota myös yhtyeen uudet kappaleet ja niiden raakileet.

Gwyneth Paltrow pudotti miehensä tietokoneen lattialle pariskunnan kodissa. Koneen kovalevyllä oli yhtyeen uutta materiaalia. Onneksi kovalevy ei vahingoittunut ja kappaleet saatiin pelastettua eikä mitään kadonnut.

Kannettavan tietokoneen saranat hajosivat putoamisessa ja ruutu roikkui irrallaan. Kone ei suostunut myöskään käynnistymään, mutta arvokkaat kappaleet sisältänyt kovalevy oli yhä kunnossa, joten Coldplay-fanit voivat huokaista helpotuksesta.

Uusimmat