Lindsay Lohan vaatii herjauksesta 250.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin seurassa ollut miljoonaperijä Brandon Davis haukkui Lindsayn taannoin niin sanotusti lyttyyn ravintolaillan tiimellyksessä. Hän haukkui Lindsayä lähes kaikin mahdollisin tavoin, kuten esimerkiksi hänen yksityisiä ruumiinosiaan vapaasti suomennettuna ”tulipesäksi”.

Viikko tapauksen jälkeen Brandon pyysi Lindsayltä anteeksi, mutta se ei kuitenkaan riittänyt Lohanille, jonka kunniaan oli loukattu julkisesti. Hänen lakimiehensä ovat nyt lähettäneet Davisille kirjeen, jossa perijää uhkaillaan mahdollisilla oikeustoimilla, ellei tämä pulita 250.000 dollaria.

Lindsay ei kuitenkaan halua rahasummaa itselleen, vaan vaatii, että Brandon lahjoittaa 250.000 dollaria hyväntekeväisyyteen. Lisäksi Brandonin tulee julkaista videoitu anteeksipyyntö televisiossa, In Touch -lehti kertoo.